Onsdag - HEEELG!

Eeey shorty!
Idag drar jag till Torö, och kommer inte hem förrän söndag..! 
So long; suckers :D


men självklart, jag finns på mobilen heeeeela tiden :)

Tisdag - SOOOL!

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar; passar på att slänga in ett inlägg. Nu är det snart sommar alltså, det känns! Har suttit på altanen och läst en bok hela eftermiddagen, fick nog lite färg faktiskt :) Dessutom passade syster och jag på att släppa ut sköldpaddorna en stund, tog och vägde dom samtidigt. Josef väger tamejfan snart ett kilo (?), och Stickan han kämpar på med sina 439 gram.

Nej nu är det mat, sen bär det av en sväng till pappa! pusshej

Onsdag - Självklart!

CARL-FREDRIK <3 SESSAN
fo' evah n' evah

Söndag - Sjuka människor

Fy faan. Det finns så mycket sjuka människor. Vad finner man för intresse i att röva bort en tioåring, EN TIOÅRING FFS? och sen typ våldta henne och döda henne? Psykfall. Fast sen måste jag ju undra varför det blir så jävla stor uppståndelse? Var Engla särskilt speciell eller? Jag menar, hur många barn runt om i världen försvinner inte varje dag? Det är jävligt många, läskigt många. Det var någon som sa; "jamen hon är ju svensk, det hände ju i Sverige." Men och, det är väl ingen skillnad på en svensk familj och en låt oss säga thailändsk. Det är ju lika hemskt för båda?

En annan sak också; hur stor chans var det att de faktiskt skulle hitta henne levande? Om hon inte hade kommit tillbaka dagen efter så hade hon alltså inte gått vilse. Och om han inte hade mördat henne hade han antagligen låst in henne i någon liten håla i skogen nånstans, och då hade hon ju dött där hur som helst av hunger, panikångest eller sånt shit. Eller?

Alltså, verkligen no offence mot hennes familj och andra sörjande. Klart jag med tycker det är hemskt tråkigt. Verkligen alltså, stort medlidande med den stackars mamman. Blir bara så irriterad över media som förstorar upp det så mycket, gör det till sån grej. Det försvinner visserligen inte så många barn just i Sverige, men i övriga världen. Om tidningarna skulle skriva om alla dom fallen, skulle de behöva vara lika tjocka som SAO för att få plats med andra nyheter också. Tänk på det!

Tisdag - Kaggeman!

Efter skolan drog jag och Fredrik in till Gamla Stan för att träffa Kalle! :D Han är nämligen här på klassresa, så skoja inte vi blev glada då alltså! Eftersom han hade glömt sin plånbok där dom bodde fick vi bege oss dit för att hämta den. De bodde på något lodigt vandrarhem i Zinken, vilket resulterade i att vi gick dit från Gamla Stan. I regnet och blåsten. Wohoo!
Drog till IO, pojkarna lirade lite CS, Quake och sånt shit. Kom fram till att Kalle var kung på Source, medans Heres ägde sönder på 1,6.
Käkade lite kebab på något lodigt ställe utanför IO, bara degade runt lite. Sen var det dags att bege sig hemåt, så vi följde Kalle en bit innan vi åkte mot Täääääby. Det var verkligen jättekul att träffa både Fredrik och Kalle igen, har inte träffat någon av dom på länge faktiskt. Och även om man inte gör något särskilt har man alltid så okristligt kul med dom två, och det behöves verkligen efter gårdagen.

Längtar så tills i sommar, Otterö & Grebbestad -08 med dom två och resten kommer bli grymt kul! :D <3


"...ska bara ta på mig mina caregoogles och bry mig så mycket jag kan"


Söndag - Helgen som gått

I fredags var det resturang med sunkarna, fyfan va roligt :) Inte så mkt mer att säga om det, bilder finns på Facebook haha. Drog till Ponta, men där stannade jag inte så länge. Efter all mat var jag så grymt trött, jag somnade visst till i hans soffa. Varför blir man alltid så trött när man har ätit mycket?
I lördags var det tjejerna som gällde. Vi tänkte ta en tur in till stan och kolla på lite grejer, glassa i solen liksom. Tyvärr mådde Holmgren lite dåligt, och Puck hade fått ont i benet igen sen gårdagen, så tillslut blev det Sara, Lotta och jag. Vi hade världens mys-dag! En del shopping blev det väl, och ännu mer fönstershopping. Eller, provshopping som vi tyckte det borde kallas istället ;D Åt gjorde vi ju oxå. Donken och en fika i solen med solglajjorna i högsta hugg. Och några liter helium vid plattan. "ooaap!" Sen bar det av hemåt, eller nästan. Jag drog till Erik och umgicks lite med honom, mys!
Idag ska jag träffa min älskade fru Sarah! Det ska bli kuuuuuuwl, vi har typ inte setts på hela helgen. Vet inte vad vi ska hitta på. Men som alltid när vi leker blir det väl något kul, haha! Sen blir det gäster. Eller ja, för mig blir det mer av en familjemiddag med alla fyra päron och alla fyra syskon. Lillasyster har nämligen fyllt år nyss, så det blir väl tårta och sånt antar jag. Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Sarah, hörs!


Wallqvist <3


Fredag - Mmmmm!

Ikväll blir det äta ute med sunkarna! (Mongolian; Sveavägen) Ska bli jättekul, jag är faktiskt redan hungrig (a) Många blir vi också, runt tolv pers var det va?
Jätteskönt att det är fredag, dessutom. Helg är verkligen behövligt nu, veckan har varit så seg. Får väl se vad man hittar på nu då, det blir middag och folket ikväll, och imorron möjligtvis en sväng till staden med Sara, Sara, Puck och Lotta! Kvällen där är dock osäker, Kennedy's / Walla / sunkarna / Sarah&Vic? :) (Sarahs bebisar är hemma från Thailand nu, mys! Så lär väl träffa henne något iaf och bl.a. se alla miljoner saker hon säkerligen fått!)

Kul kul kul att bloggen har laggat större delen av veckan? Jag hade verkligen en massa saker att skriva, men naaeeeej? Blir väl till att ta igen det nu då, höhö.
Nej nu ska jag nog make a few calls, och sen ta en sväng ut i solskenet :) puss!

hade värsta spontana myskvällen igår med pappa&lotta.
hittade massa gammal musik som vi impulsivt buggade till
(jag&pappa; fan finns det några bättre?)
sen åt vi glass som smakade kartong och kollade på foton.
haha, jag älskar er!
sötnöt <3

RSS 2.0