Torsdag - Grattis Fredrik!

För det första; idag fyller bästa vän Fredrik år! En massa grattis till honom :D <33 Han kom dessutom hem från Österrike idag, så att så fort jag blir frisk ska jag se till att träffa honom så jag kan sjunga för honom (som han gjorde för mig när jag fyllde år!) och ge honom både födelsedagspresent och julklapp (jag vet, han har bara fått halva sin julklapp...)

Idag har jag förövrigt träffat Julia, Puck och Alexx inne i stan. Vi drog till John Chris Coffee och drog en fika, vilket var välbehövligt för jag hade knappt ätit någon frukost. Min parma&mozzarella-smörgås och vaniljlatten smakade alldeles utmärkt! Där måste vi ha suttit i säkert två timmar och bara pratat (har inte träffat någon av dem på länge; jättemycket att prata om!) innan det var dags att lämna av Julia på Centralen så hon kunde ta tåget hem till Gbg.

Väl hemma igen gick jag till Sarah, hon är också sjukling precis som jag så imorron ska vi ha sjukling-mys-dag, bara vi två :) När jag sen gick hem för att äta middag möttes jag av ett smärre kaos. Dessa händelser avbröt mig helt i vad jag skulle göra, och efter att ha fått någon ordning på skiten åkte jag till Ponta's garage för att umgås med sunkgänget. Och glömde alltså äta middag, vilket jag egentligen skulle gjort när kaoset utbröt.
Drog hem lite tidigt, kände mig så seg. Usch. Han den där pojken tog en omväg och gick med mig till bussen istället, mys!
Sen visade det sig att dom andra grabbarna också skulle hem samtidigt som jag, så jag fick sällskap. Dessutom träffade jag min älskade låssasmamma på bussen, hon var påväg hem efter att ha varit ute på middag med poliskollegorna.

Nej, nu är det dags för sängen. Tänkte testa en ny metod; om man sover med en Iprenförpackning under kudden, försvinner febern då?

Onsdag - Kommentarer

Haha, veckan som hittills gått har bjudit på många roliga kommentarer och samtal. Tänkte försöka återge några av dom jag kommer ihåg allra bäst här. Dock så är de ju bäst när man upplevt dom, haha ;D

Ett vilt bikini-krig uppstod i jacuzzin hos Patrick. Det var Patrick&Toffeln mot Emmelie, Sara var lite offside och passiv. Det var min bikini-överdel det bråkades om, den slängdes hit och dit, ner i snön och gömdes bakom ryggar. Det var då jag sa till Sarah;
E - Men Sarah, du borde väl vara på min sida?
S - Nej, jag är neutral!
P - Ja, precis som Sverige i andra världskriget!
*skratt*
E - Men Sverige gav faktiskt bidrag!
P - Jaaa, men inte BH:ar.
*asg*

Patrick är alltså helt seriös när han säger det, som om det liksom vore helt självklart. Eller något, hur kul som helst var det iallfall!  

Sara och Emmelie sitter på bussen till Täby Kyrkby, det märks att Sarah sitter och funderar för hon är väldigt tyst. Helt plötsligt utbrister hon;
S - Emmelie kan man bila till Norge?
E - Ööh, jaa? Är du dum eller?
S - Vadå, kan man verkligen det? :S
E - Men jaa, det är klart, vet du inte hur Sverige och Norge ser ut? Dom sitter ju ihop?
S - Nej det vet jag inte?
E - Btw, du bilade ju till Trysil för någon vecka sen?
S - Just faan. Det gjorde jag ju...

Söndag - Natt!

Nu är det natt! Sarah ligger i min (för tillfället hennes) säng och pratar med Vic i telefon. Han sitter på nattåget upp mot Åre. Själv sitter jag och lyssnar på henne, pratar lite på msn & så :)

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer :O
Heido!

Söndag - Södertälje?

Idag verkar bli en sån här familjedag, haha. Victor slaggade ju hos Sarah, och dom sover antagligen fortfarande. Dessutom åker ju han ikväll, så jag fick känslan av att de kanske ville vara själva idag ;)
Familjen planerar att åka till Södertälje och bada (heter det Sydpolen?) och sen kirra en film @Heron City. Inte jättetaggad, men vafaan ibland får man offra sig för den goda sakens skull.

Igår var jag först med Sarah och Victor. Efter att ha gjort sig klara, ätit lunch och så gick vi ut för att vissa av oss ville "ta lite frisk luft" haha. Samtidigt passade vi på att åka hem till min mamí och kolla en film. Kalle&Chokladfabriken blev det, den är så enormt söt :D På kvällen var jag med grabbarna hos Ponta. Som tur var kom också Bea, så jag fick lite kvinnligt sällskap! Det var Anton, Ponta, Boman, Andreas, Fredde och Walla :) Trodde Tobbe skulle komma dit också, hade behövt prata lite med honom, men icke sa nicke, han var inte där :O attans bananer!

Nu ska jag sätta mig i bilen mot S-tälje, så vi hörs! puss


Fredag - PÅSKLOV!

Påsklov, äntligen!
Igår var jag&Sarah hemma hos Patrick. Thorfinn är här på besök, så på kvällen beslöt vi oss för att bada lite i Patricks utomhusjacuzzi. MYS :D Och inte så lite, vi måste ha badat i två timmar säkert. Russinfingrar ftw, höhö. Sen fick vi skjuts hem av Sarahs pappa, väldigt tack till honom assoooow, för ute var det kallt, och sminket hade runnit som fasiken.

Imorse vaknade jag först klockan åtta (shiiat, jag vet?!) men somnade sen om ett par timmar. När jag väl gick upp för att äta frukost frågade mamma om hon skulle göra fukost till mig. Värsta lyxen, varför inte haha. Fatiga Riddare blev det, med lönnsirap *tjåkkiiiiizz*
Nu sitter jag hos mormor&morfar, ska äta lite påskmat och så, och när jag kommer hem kanske jag springer förbi Sarah och hälsar på henne och Vic (fast hon har iofs gäster, för hennes mamma har fyllt år tror jag det var? GRATTS MIA!). Nu ska jag dock gå och vara social med familjen, vi hörs senare. Puss!

Tisdag - "SMsilver"

Idag tog Tibble silver i skol-SM i basket för killar!
Eftersom jag nyss satt och skrev på ett jättelångt&fint inlägg som sedan bara försvann orkar jag inte göra det igen.

Efter matcher mot tre andra skolor från Solna, Örebro och Frölunda blev det alltså silver. Jag tror ändå att vi hade kunnat ta guldet, men när Kalle&Linus skadade sig/fick kramp så föll liksom hela laget. Massor av grattis till hela laget, och speciellt till Kalle som gjorde jättemycket, sprang och var överallt, satte ett oräkneligt antal tre-poängare och vilade aldrig. Najs najs!

På kvällen var jag med Sarah, vi åt glass precis som på den gamla goa' tiden. Och precis som då var hennes glass mycket godare än min, haha xD På torsdag kommer Thorfinn, så då ska vi väl leka lite med honom och Patrick antar jag :) Jacuzzi-bad, var Sarahs förslag. Raawr!
Nu ska jag snart dra mig mot sängen, känner mig lite sjuk plus att jag är enormt trött sen allt hejande idag. PUSS! <3

Söndag - Första Svalan

Sommaren var allt vi fick,
nätterna var korta.
Vi älskade ett ögonblick,
men sen så var det borta.

Värmen finns här inom mig,
i mitt hjärta finns du kvar.
Min dröm om dig finns i varje slag,
och den blir starkare för varje dag.





Vet ej varför, men jag bara älskar det första stycket.

Söndag - Slut på helg

Oj oj, inte skrivit på länge (igen..) så känns som om det blir ett långt inlägg. Var faktiskt inställd på en tråkig hemmasittar-helg, men så blev det ju inte!
I fredags var Sarah Hy, Lotta, Sara Ho & jag på genrepet till Melodifestivalen i Globen, vilket var riktigt kul! Tack tjejer, ni betyder :) BG var snygg och rolig (han körde ju inte samma nummer som på lördagen), Nour var faktiskt lite rolig (hon körde inte heller samma) och Kristian var ju, ja han var Kristian, hääärligt. Vi fick biljetterna av Lottas käre far, så vi hade jättebra platser! Och en fin utsikt över två enormt roliga schlagerbögar, går inte att beskriva måste upplevas. Haha..!
Lördagen spenderades mestadels med familjen, åkte till Hallstahammar/Västerås och hälsade på farmor&kusiner. Kusinernas sötaste hund också, självklart. Stanford heter han, och är som en jättestor, lurvig, kurrig nallebjörn. Det är en Leonberger, och mankhöjden är till min midja. Han är bara valp, och väger förövrigt 55 kg. GO'AST! På kvällen drog jag till Ponta, där vi kollade Melodifestivalen. Roligare den här gången än förra veckan :)
Eftersom Sarah var med sin Victor på söndagen var jag med "min Heres". Hahaha, hursomhelst. Mötte honom inne i stan, och så gick vi runt där och glassade ett tag, tog en kaffepaus på Doonken. Det var jättefint väder, så när vi gick där hand-i-hand med varsina glajjor och schteeekte i solen och alla kollar på en som om man vore nån jävla Östermalmsbrat, så var det ganska kul :) Vadå fördomar liksom? Fjortisarna som vände sig om och glodde var oxå ganska roliga, hahahaha patetiska jävlar. Nej nu vet jag inte vad jag skriver längre, har kommit av mig lite känns det som. Sen var vi barnvakt åt min lillebroooor, han var jättesnäll idag som tur va. Pappa kom hem och lagade tunnbrödsrulle, gott! Fredrjk ska bli konstnär, kan försöka lägga in en bild på hans fina konsverk med ketchup, potatismos och bröd.
Nu sitter jag hos mamma, ska städa och plugga IhA innan jag hoppar ner i sängen.

Förresten; palla vara kär&besatt av BG. Han väljer nog hellre en mogen person i sin egen ålder, än en liten översminkad 14-årig biatch. Så, då har jag fått det ur mig också. Skönt!

Torsdag - Här igen

Har inte skrivit på hur länge som helst, jag veeeet att jag är en dålig människa. Haha.
Idag har jag seriöst funderat på att gå hem hela dagen, men lyckades på något sätt klara mig ända tills vi slutade, då jag kunde åka hem på riktigt. Mycket tack vare mina fiiiiiinaste flickor i skolan; Sara, Puck, Lotta & Mikaela. Och självklart Sara, som var sjuk idag tyvärr :(.
Drog hem och pluggade lite, käkade middag med mamma och systrar vilket faktiskt var ovanligt mysigt :)
På kvällen åkte jag hem till Vallatorp och hälsade på Sarah, självklart åkte jag därifrån med en påse diverse kvarglömda och "villdulånadenhärförjagvillintehaden?"-kläder :D jag ääälskar det! Hon håller förresten på att göra om sitt rum helt - det kommer bli asballt! Lite så ganska mycket avundsjuk, så att säga ..

Nej mina vänner, nu ska jag hoppa in i duschen. Av någon anledning känns det som att det verkligen behövs, haha. PUSS!
 

"...hon har redan munnen full, så att säga."

Torsdag - Frisör; inget för mig.

Idag dårå har jag lekt frisör. När vi kom hem efter Sarahs dans bestämde hon sig för att hon ville klippa lugg, och jag var den som fick göra det. Fråga mig inte hur det blev, fråga henne istället. Skitläskigt var det iallafall! :O
Hon blundade; jag darrade. Usch!
Sen färgade vi utväxten så jag tror att allt som allt så blev det iallafall okej. Till middag blev det lite snabbmakaroner och sås; = soppa? Kollade på PrivatePractice och bara degade..

Sen ringde pappa som tilsammans med resten av familjen befinner sig i Vänersborg (Vargön för att vara exakt). Sen fick jag prata med Isak (min sexåriga lillebror) som berättade med lite kvävd röst att han minsann hade fårr åka ambulans idag. Shit tänkte jag, och sen fick jag prata med pappa igen. Isak hade varit hos sin mormor när han hade börjat blöda en massa näsblod. Det ville inte sluta utan bara fortsatte att rinna, så mormor ringde dit pappa&Lotta som kom efter ca 15min. Isak var väldigt blek, och eftersom han låg ner tog pappa upp honom i sitt knä (bättre att sitta upp vid näsblod). Då spydde Isak upp allt blod han svalt när han låg ner, och såg om möjligt ännu blekare ut. Så Lotta ringde ambulansen som kom, och så fick dom åka in till något sjukhus i Trollhättan. Det gick bra tillslut, och han fick åka därifrån med en stoooor bomullstuss i näsan :)

Har prov imorron, pallar ju ej. Kemiprov, om bl.a. metaller, syror och baser. (Lite kul, Nils har också kemi-prov imorron. Om vad? Syror och baser, bl.a...) Haha :) Ska krypa ner i sängen nu, kanske skriver mer imorron!


bror och jag, många år sen.

Måndag - God natt

Usch, känns som om jag håller på att bli sjuk. Mamma har precis varit, men jag trodde jag hade klarat mig undan. Men kanske inte då, usch igen.
Har prov imorgon, försökte plugga idag men det gick inte alls bra. Jag vet faktiskt inte hur man gör. När man har svarat på alla frågor, vad gör man då? Fick tillbaka spanskaprovet idag; fick precis VG. Jag med dom höga kraven på mig själv är ju en aning besviken, men jahaja.
Nu ska jag leta upp en febertermometer och sen ska jag sova. Sova. Och hoppas att jag inte vaknar upp förrän på fredag.

Söndag - Eftertexter

Då var lovet slut.
Idag har jag bara lodat sönder hela dagen. Gick upp jättetidigt för att dra tillbaka till Alexx, men så blev det inte och då jag inte kunde somna om igen gick jag ut på en långpromenad. Sen har jag väl mest suttit vid datorn, städat lite, pluggat lite och så. Vid fem kom Sarah hem, gissa om man blev glad eller?!
Jag fick en jättesöt nalle med texten "I <3 Norway" (den sitter bredvid den andra nallen nu) :)

det var då vi upptäckte att det faktiskt bor något i Sarahs garderob som äter på hennes kläder (helt sjukt, men sant!) så kläderna var det bara rensa ut. Hela sängen blev överfull, hon får nog sova på soffan inatt. Jag däremot ska sova i sängen, alldeles strax faktiskt (?!), så gonatt för idag :)
 hejhoppdildo!


tack till puck förresten, som gör sidan så fin! <3

(missraaw.blogg.se)

Fredag - Tillägg

Det enda som är bra med att veckan lider mot sitt slut är att min älskade Sarah kommer hem!
Av någon anledning är det något som inte känns som förut, kan bara inte sätta fingret på vad... "/ Fast jag tror (och hoppas!) att den känslan mest beror på att hon har varit borta så länge, och inget annat :)

zaarah <3 mli-a

Kom heeeeeem; vi börjar om igen.
Jag ger dig allt, där ute är det så kallt.
Sarah, kom hem nu? :) <3


Fredag - Snart slut.

Bara två dagar kvar, sen är det skola. *brb gråt* haha. Någon som är sugen på att hänka uppåt, till typ Sundsvall? (enda staden jag kan uppåt, haha). Dom har ju lov nästa vecka, skulle vara nääääjs!

Idag har jag varit med Fredrik igen, haha hela veckan lång som sagt. Efter att ha ätit frukost, degat hemma, kollat lite film, spelat Flyff och lite sånt, så drog vi och kirrade pizza på Vedugnen. Sen ringde Sebbe, så då drog vi till honom. Fredrik skulle hjälpa honom med moppen vilket gick på ett litet ögonblick. Sebbes moppe har inte varit använd på länge, och sist han körde med den var det på gräsklippar-bensin och diesel (ajaj, inte bra där). Så vi tog oss ner till macken för att tanka den, vilket gick bra även för Sebbe med tom tank eftersom det är nerförsbacke hela vägen. Väl framme kommer Sebbe på att man ju måste ha nyckel för att låsa upp tanklocket. Attans, eftersom han visst har tappat bort sin nyckel. 'Tjuvar' som vi är lånar vi en skruvmejsel och en hammare av killen i kassan och bryter upp locket med våld. Det gick, det med.
Därefter bar det av till centrum för att hyra en film och skaffa lite godis. Det blev Death Proof - varning för den för den var riktigt dålig. Eller ja, den var ganska annorlunda, och hade ingen riktig handling.

Haha, shit jag håller ju nästan på att bli spelnörd. Jag fattar det mesta när Heres spelar CS(Hns) och tycker tillochmed att det kan vara kul, Sebbe vill att jag ska ta över hans gamla acc på AoE och nu efter denna veckan har jag blivit grymt insatt i Flyff, nästan lite duktig faktiskt. Haha, LOOOOOL på mig va!

RSS 2.0