Sarah!

Jag var bara tvungen att sno Emmelies blogg och skriva av mig lite :P
Idag tycker jag att jag har varit väldigt duktig, har gått en hel del. Umgåtts med min mor och sett på min brors innebandymatch. När jag kom hem bestämde jag och mathias att vi skulle ses och då kände jag för att städa mitt rum , var väldigt länge sen nu känner jag. Så nu är rummet skinande rent (nästan).

Igår var det myskväll men Emmelie, vi gick till ica och köpte grönsaker och en massa dipp. Men när vi kom hem blev vi galet sugna på chokladbollar så vi ställde oss och gjorde några. När det var klart sprang vi upp på mitt rum och myste ner oss i min säng och spelade lite spel. Men vi spelade inte så länge, båda var väldigt sega och trötta så vi gjorde oss i ordning och satte på en film men somnade mitt i :P


Puss alla glaaada :d och tack emmelie för en bra kväll

Tillbaka?

Oj oj oj, nu var det allt länge sen det skrevs något...
Men eftersom både Sara och Mixo har varit duktiga får väl jag också vara det, och slänga in ett litet inlägg. Torsdagkväll och snart helg, har både hunnit med att träna och plugga ganska mycket den här veckan, så jag är nöjd!

Dagen har bestått av en massa språåååk, sen step-up på idrotten och Täby C med Sork-Sara. Roligt! Därefter blev det dans och sedan bar det av hemåt för lite middag. Och halloj, nu sitter jag här.

Imorgon ska jag fira Sarah på kvällen, för hon fyllde ju faktiskt hela 17 år i tisdags <3. Lördagen blir väl chill, kan ju hoppas på någon kul utgång på kvällen? Söndagen lär innehålla en hel del plugg,  har tråkigt  prov i tyska på måndag. Blääääh.

Nu ska jag dock dra mig mot duschen, puss!

RSS 2.0