En helt vanlig onsdag

Fast så där jättevanlig är den väl inte, jag menar;
hur många gånger om året är det våffeldagen? Tihi.

Har varit i skolan mest hela dagen,
från klockan åtta till fyra för att vara ganska exakt.
Sen åkte jag hem till pappsen och lämnade Barbiedockor;
dom ska vara med i tårtan.
Tårtutställning på lördag, nämligen, i Vallentuna om jag minns rätt.

Ikväll efter våfflorna tror jag att jag ska trotsa det kalla vädret
och cykla till Vallatorp.
Sarah behövde en väska, och jag behöver motionen.
Nu ska pluggas spanska och ätas våfflor; adiós!

Idag var det förresten hockeymatchen mellan Tibble och Åva.
Tibble vann med 6-4. Snyggt jobbat!
Dessutom var det basket; Tibble-Arlanda.
Ingen aning om resultatet där, men är säker på att grabbsen skötte det finfint!
Dom ledde ju trots allt när vi gick.

En så kallad lördag.

Det har varit en väldigt mysig lördag, spenderad med en väldigt mysig människa.

Vill ni läsa om den rekommenderar jag att ni går in
 på den mysiga människans mysiga blogg;
supersotasilversarah.blogg.se

Nu ska jag cykla hem till mig. Kallt. Mörkt. Mysigt!

Sluta grogga - ut och jogga!


Lovetalk

Ja, då är äntligen den riktiga identiteten på våra käre sköldpaddor bevisad.

Efter att ha trott att vi i lådan haft ett översexuellt bög-par, kan vi efter morgonens incident konstatera att så är inte fallet.
Josef lade nämligen ett ägg.

Vi undrar dock vad som finns inuti? Josef är nämligen för liten för sådant (ägget blev till och med ovalt och inte runt, det fick väl inte plats inuti kraken). Dessutom är det helt fel tid på året, och dom har aldrig varit i ide. Vilket dom tydligen måste för att det ska bli något ordentligt..? Stackars Josef, har inte ätit ordentligt på jättelänge. Har väl inte fått plats med den där saken inuti? Imorse kastade han/hon sig i alla fall över maten, så det var väl bra antar jag.

Lillasyster blev i alla fall överlycklig och fastän jag upprepade gånger försökte berätta att ägget säkert bara innehöll slem, så grävde hon ner det under värmelampa och grejer. Lycka till.

Men, anyways. Grattis mamma Josef & pappa Stig.
Haha.

Onsdagkväll, yes!



Bajsboken.

Det har sina fördelar med att vara lättroad, Saaaaarah?



Förresten, bör jag ta med paraply nästa gång?
Ifall det är ett regna-te-oväder på gång, tänkte jag.
Du kan väl varna mig?

Förortssafari och skuldkänslor.

När jag var lite mindre ville jag helst av allt ha ett djur. Ett luddigt litet monster som bara var mitt, som jag alldeles själv fick döpa och ta hand om. Det hade räckt med ett marsvin, till och med en hamster, och  jag hade varit så sjukt glad. Klart att jag inte fick någon. Dom luktade ju! Tänk om jag tröttnade? Vem skulle ta hand om kraken när vi alltid åkte på semester? Ett par fiskar fick jag. Jag insåg väl att med min husdjursfientliga mamma så skulle jag vara glad över mina fiskar och glömma min hamster.

Innan min lillasyster blev så hästintresserad var hon otroligt fixerad vid sköldpaddor, de var hennes absoluta favoritdjur. På något sätt måste hon väl ha lyckats linda päronen runt lillfingret, för på julafton för ungefär lika många år sedan fick hon ju en liten sköldpaddskrake i julklapp. Och jag blev jätteledsen. Att hon precis fått en julklapp för flera tusen när jag fått lite random kläder och småsaker var inte det värsta, utan att hon fått djuret jag aldrig fick. Sköldpaddor luktar säkerligen förjävligt - det kan dom göra, vet jag idag! Vad händer om hon tröttnar, en sköldpadda blir typ 100 år? Vad blir en hamster; 2 år som mest? Och vem vill ta hand om kraken när vi är borta? Jag visade ju inte hur ledsen jag var, det var ju julafton och jag ville ju vara glad för systers skull, så det gällde ju att hålla minen. Att vara ledsen över att hon fått en sköldpadda dessutom, är inte det lite töntigt? Mamma skulle säkert bli arg eller något...

Så när vi satt och åt middag idag, och hursomhelst kom in på ämnet djur, slängde jag ur mig att jag gick upp och grät i garderoben den julaftonen när Karin fick Josef, och berättade lite om hur ledsen jag patetiskt nog hade blivit. Mamma fick såna enorma skuldkänslor, oh herrejösses jag trodde inte det skulle ta så hårt! Det var nästan lite roligt.

Så nu funderar jag nästan lite på om jag skulle ta och skaffa mig en hamster..? Haha!


Idag kommer Sarah hem, wej! Tror jag ska slå en pling till henne och se om hon ska dansa, vi kanske skulle kunna köra vår nu nästan traditionella och av mig mycket omtyckta lekaefterskolan-middagtillsammans-sällskapatillträning-måndag. Adjöken!




RSS 2.0