Onsdag - Hahaha

Imorse kom Fredrik hit igen, inte lika tidigt som igår dock utan vid halv elva ungefär. Eftersom det har varit kasst väder idag, och Puck inte har varit hemma utan hos doktorn och tagit bort sitt gips; så har dagen ägnats mestadels åt datorn. Flyff. Det är någotslags spel som liknar WoW tror jag, jag har iaf börjat lära mig hur det funkar nu. Sedan blev det middag hos mig idag, och eftersom Hasse är i Köpenhamn och syrrorna i Dalarna var det bara jag, Fredrik o Mamma. Hon hade varit riktigt duktig i köket idag tycker jag (eller var det bara för att jag var så hungrig? ingen lunch idag ju) och gjort pasta med ost-o-skinksås, vitlöksbröd och en jättegod sallad med massa vitlök i :D

Sen loggade Fredriks (TjuvN's) vän Fredrik (Sporven) in på msn och ville spela Flyff. Han är från Norrland, snackar med en ganska härlig dialekt ;) Dom två alltså, vilket radarpar. Hahaha, jag hade hursomhelst jätteroligt när jag lyssnade på dom. Nu sitter jag här, ska nog hjälpa Sarah lite med hennes historia innan jag går och sover (ska upp tidigt imorron ja!). Herrejösses vad jag saknar Sarah, det känns så konstigt att det är lov och inte hon är hemma. Vi bor ju praktiskt taget hos varandra under loven (okej, annars också haha) och hittar på en massa bus hela dagarna. 
Hoppas du har det roligt i Norge Sarah, men snart får du tamejfan komma hem! <3 

Måndag - Börjar bra,

Idag har jag varit hela dagen med snygging-Fredrik. Åkte till Västerhaninge vid halv nio imorse, så kom fram någongång vid tio. Då åt vi frukost och sen gick vi ut i solen för att kolla till fyrhjulingen. Det blev some serious mecking med den (och jag skruvade ju fast tändstiftet ffs!) och så tvättade vi den med högtryckstvätten. Självklart blev det några varv runt i området också ;D
Sedan gick vi in, kollade film (This is England, fast har sett den förut, i skolan) och spelade CS. Eller, det var Heres som spelade och jag tittade på. Men Hide N' Seek är faktiskt riktigt kul att titta på :) Sen kom pysslingarna hem, så då lekte jag med Ella en stund. Vi lekte någonslags variant av "mamma, pappa, barn" och sen var vi ute och reste med hennes haj-heliumballong. Agnes ville ju också vara med sen, så då tog jag en massa kort på storebror och lillasyster.
Efter jättegod mat (mästerkocken Micke hade varit i farten igen) så bar det av hemåt till Täby. Lämnade av Heres grejer hos hans mamma, sen blev det moppen hem till mig för att bara dega och kolla mer film (Nyckeln till Frihet).

Nu borde jag snart gå och lägga mig, han kommer faktiskt hit imorronbitti igen. Jag har haft så grymt roligt idag, man blir så glad av att vara med TjuvN. Han är en av de få personer jag verkligen kan lita på till 100%. Fredrik Heres; bästa vän <3

(Btw, jag fick en ny datamus av honom, så nu jävlar kan jag ha sönder min gamla :D Funderar nästan på att gå ut och krossa den mot ett träd eller något, som vi gjorde på Otterön i somras..? haha, brutaaalt.)

Lördag - Bluuääh

Nu har Sarah snart åkt, jag kommer inte träffa henne på EN HEL VECKA! Och det är sportlov??!? :O

Idag har jag varit med Sarah, ätit en sista lunch på Donken och varit i Visinge och handlat maaassor med godis! På kvällen drog jag och Anton mot Ponta i Viggbyholm(?). På vägen mötte vi upp Micke och Tobbe, han hade med sig massa dricka, vattenpipa, godis & sånt :D
Sedan mötte vi Bea och Eleonor och gick in till Ponta, där vi tillbringade tio minuter med att försöka få igång TV:n. Lyckades tillslut, och då blev det Melodifestivalen. Fast, såg väl sammanlagt två bidrag... Det var så mkt annat! Sedan kom också Boman, och tillsist kom Fredde.
När vi skulle följa med Bea&Eleonor till tåget (efter att ha missat ett antal tåg) tog vi på vägen till baka till Ponta en sväng förbi Statoil. När vi skulle gå över vägen gick jag rakt in i en vägskylt; så det gjorde jätteont i pannan och näsroten :( Sedan kollade vi på HippHipp (äääälska det!) och myste en massa i sofforna, innan det var dags att dra sig hemåt. Det blir så jobbigt att missa sista bussen, så vi fick lite bråttom där ett tag.

Imorgon ska Anton och Boman grilla, haha. Vet inte vad jag ska göra faktiskt, kanske följer med pojkarna och ser om det händer något roligt! :)
Svenska kändisresor med Göran och Jolanta - bara 900kr så ingår kaffe också!

Fredag - Hungrig som en varg!

Sitter här framför datorn och väntar på maaaaaat! Jag är fanimej grymt hungrig, skulle kunna äta vadsomhelst. Vi får kyckling och chips till middag, haha det är tasty! ;) Funderar på om jag ska testa min ålder på Wii? Jag är ändå så dålig så jag lär väl bli åttionio år eller liknande. Nej nu har Anton skrivit något mer i vår härligt sunkiga konversation på Facebook, ska kolla. Och va bra, Lotta ropar att det är mat!

(Ikväll ska jag förövrigt sova hos Sarah, kanske skriver mer då!)

Tisdag - Äntligen!

Har precis kommit från affären, svängde förbi där påväg hem från Vallatorp för att köpa lite matsäck åt min kära lillasyster. Det var då jag fann den. Burken. Den bara stog där på hyllan, och dragningskraften mellan oss var enorm! Jag bara var tvungen att köpa den, den fantastiska lilla burken med Vanilla Coke. Och varför inte, äntligen hade jag funnit den härliga drycken igen efter att ha varit utan den så länge. Haha, hursomhelst så köpta jag inte bara matsäck, utan även en burk Cola. När jag kom hem började jag och syster gensat prata om hur det varit när vi var på DisneyWorld för något år sedan. Då hade man nämligen varsin mugg, och med den fick man dricka så mycket man ville, hela veckan lång! Karin och jag drack alltså Vanilla Coke till frukost varje dag :D Jag vet, det låter grymt äckligt men vafaan, det är jättegott och det var bara EN vecka utav livets alla veckor.

Idag har jag förövrigt varit i skolan, det var en helt vanlig dag. Extra kul var det på IHL-idrotten idag, för eftersom vi inte hade valt något fick vi gå till gymnastiken (palla stavgång lixom!). Det visade sig att det var en massa andra folk som inte heller hade valt och som också gick dit. På slutet skulle vi bygga mänskliga pyramider och det var lite jobbigt men blev väldigt kul ;p Micke stog nämligen underst på alla fyra och skulle ha Viktor ståendes på knä på sin rygg. Tydligen var det inte så bekvämt för Micke, för han blev arg på Viktor och började vråla typ "du står ju för i helvete på min ryggrad, tror du det är så skönt?" och liknande. Viktor kontrade då snabbt med "Men Micke, du får väl ha smalare ryggrad". Fyfaan vad vi skrattade, det lät så jävla härligt roligt när han sa det ;p Speciellt med hans lite skånska dialekt ... ^

Nu är det dags för plugg, har två svåra prov på torsdag/fredag -.-
Hej hopp dildo!

Måndag - Hemma igen!

Nu har man ju inte skrivit på ett tag då, men har ju varit i Sälen ffs! Ingenting går upp mot nypistade Worldcupbacken i solskenet (fuck Ebba von Sydow som bara åker längdskidor - hon är töööönt.) Ska försöka att inte skriva så långt, det blir så segt att läsa då.

Veckan har ju innehållit både bra och dåliga saker, och dom dåliga beror väl mest på vissa dötråkiga personer som inte ens är värda att ta upp här. Vi tar dom roliga istället :D
Uppet på Lyktan, toppstugan alltså, serverade dom "min lillkusin", treåriga Joel, en varm choklad med Minttuu i (40% sprit/likör med pepparmintssmak). Johan hade nämligen beställt lite olika saker, typ en caffelatte, en öl, en varmchoklad och en 4cl Minttuu. Bartendern hade då missuppfattat och hält spriten i chokladen = Joel blev smått snurrig och rejält speedad då han hann få i sig en hel del choklad innan Johan upptäckte att det var där Minttuun hade tagit vägen. Vi döpte sedan drinken till "JOEL" och den har druckits flitigt hela veckan.
Joel är förövrigt inte alls min kusin, utan bara son pappas kompis Johan. Joel hade dock en så grymt snygg skidskolelärare, så jag fick bli hans kusin. Vadå, på något sätt måste man ju flörta in sig? Gick inte så bra dock, jag orkade ju inte. Dessutom gick jag inte på Joels skidskoleavslutning, vilket visade sig vara veckans tabbe. Attans rabarber!
Annars har jag väl mest åkt skidor (inte så lite heller, verkligen inte) och det har varit alldeles underbart! Har åkt Trollskogen så många gånger nu att jag skulle kunna åka den på en skida, baklänges, i mörkret och ändå klara mig helskinnad genom Trollskogen, Tandtrollens skog och Trollens fäbod. Så det så!

Nu har jag iallafall fått träffa min älskade Sarah igen; hääärligt! (Hon är så söt så när hon är kär! Hennes lilla älskling heter förövrigt Victor, och det är det enda hon pratar om. Gullunge! <3) Verkar som att alla ska bort på lovet, alla förutom jag. Någon som ska vara hemma och vill leka? :)

(Zunky spelar på fredag, lätt att jag ska komma! På lördag är det Melodifestivalen, kanske ska kolla med sunkgänget?) Det är väl det man får se framemot, har ju två jävla prov den här veckan? :O

Torsdag - Hej o Hå

Har väl egentligen inte tid att sitta vid datorn då jag har en massa andra saker att göra. Måste börja packa, skriva klart geografiarbetet, städa och viktigast av allt; försöka få ihop mina individuella val som ska in imorron. Men, känner ändå att jag bara måste skriva något om tisdagens äventyr. I tisdags hade jag nämligen studiedag, så då passade jag på att hänga på Sarah till Lidingö; och vara snobbig Gångsätraelev för en dag!

Det var kul! Hennes klass var typ, fett liten jämfört med min, och verkade vara hyfsat skön. Skolan var frääääsch, och vart man än kollade så fanns där en schnygg pojk ;) haha. På lunchen åkte vi till Brevik för att bl.a. hälsa på Sarahs vän Jonathan, (a.k.a. Joooniseeeen!). Han jobbar på ICA, och det var väl bra det för vi fick både kund- och pensionärsrabatt på grejerna. Han fick hursomhelst en jättefin present av Sarah; en Pekbok! (Intresserad av boken? Håll då ögonen öppna när Sellerin&Dillen's debutskiva kommer, kan ju finnas en möjlighet att några få ex av boken utkommer i samma veva!)
Sedan bar det av till skolan igen för en svenskalektion, och sedan begav jag mig in till staden och väntade där medan Sarah hade en sista lektion. Då möttes vi i Ropsten igen för att träffa Sarahs vän(?) Anders och hans polare Niklas. Inga fler kommentarer där.

Nu måste jag börja sätta lite fart, jag vill ju faktiskt hinna vara lite med Sarah idag också! Pusshej!

Söndag - Farfar

Har varit i Hallsta idag, träffat närmsta släkten. Om farfar Yngve hade levt idag hade han nämligen fyllt 70, så vi kände att vi behövde "fira" det på något sätt. (Vadå fira, jag tyckte ju typ det var mest sorgligt). Farbror Erik (farbror låter så gammalt, så är det ju inte?) såg ju inte heller så pigg ut, hans sjukdom har blivit värre sen sist. Men vi hoppas att det blir bättre och att han får fortsätta leva länge!

När jag kom hem var jag med Sarah. Hon och Jonis gjorde slut (igen, typ tredje gången på två veckor) och sedan kom han fram till att hon bestämt måste vara kille. Hon hade tydligen en hårig rumpa och snopp, och de skulle ha grabbkväll tillsammans. Hur vet jag inte, men han skulle undersöka det på nyårsafton. Fram tills dess är alltså Sarah en manlig vän till mig. Det var hursomhelst väldigt kul! Sen kollade vi lite på I en annan del av Köping. Måste ju vara det härligaste programmet just nu ;D

Nu sitter jag och kollar Super Bowl XLII, New England Patriots vs. New York Giants. Patriots ser väldigt klena ut, undrar om de inte har tagit ut segern lite i förskott (de har inte förlorat en enda match på hela säsongen). Giants däremot är grymt taggade! Nu ska jag återgå till TV:n, pusshej! <3

Lördag - Bada

Eftersom Lotta jobbade och pappa drog iväg tidigt till Patricks svensexa fick jag tillbringa morgonen som barnvakt åt småbröderna. Gick väl hyfsat bra, förutom den lilla incidenten i badrummet när blöjan skulle bytas. Klockan tio kom mamma och hämtade dom, som tur var. Då åkte jag och Sarah till Mörbybadet, (eller ja, när hon hade vaknat och vi var klara förstås, vilket var vid tolv). Då vi skulle gå från Danderyds sjukhus till badet tog vi lite omvägar, och gick runt och återupplevde Danderyds sjukhusområde. Vi har nämligen promenerat där förr, Sarah och jag, i väntan på en viss person i en viss liten bil.
Väl framme badade vi i cirka tio minuter, sen blev det kallt och tråkigt. Då gick vi upp och duschade, bastade och gjorde oss iordning för att åka till centrum och äta lite. På tågstationen mötte vi en polsk tant som kom fram och började fråga hur hon skulle komma till Täby, på någon slags svengelska. Sarah som aldrig kan hålla sig för skratt var tvungen att gå därifrån medan jag stog och försökte hjälpa den gamla damen. Det gick ju sådär. Sen kom hon tillbaka igen och frågade ännu mer, och tillslut tror jag hon lyckades förstå vad jag sa. Eller, jag hoppas det iallafall. Hursomhelst så åt vi i Täby C, köpte lite nya grejer och så innan vi åkte hem. HAHAHAHA, jag älskar att vara med Sarah, det händer alltid så roliga saker då! <3

Sen på kvällen åkte jag till Grindtorp för att vara med de sunkiga pojkarna. (Sara och Lotta kom också dit senare, och tillslut kom även Puck). När jag kom dit möttes jag av en stor besvikelse; Jeppe hade glömt sitt Singstar. Då var det bara att ta upp telefonen och ringa, och så fick Martin ta med sig sitt när han och Fredde kom. Det var typ ganska så roligt! :D Skivan med 80-tals favoriter var den bästa, för där fanns "Poison - Alice Cooper". Inte visste jag att pojkarna hade sådana sångtalanger. ^

RSS 2.0