Ledig? Nejdå, inte alls

Bara fredag kvar, och sedan påsklov! Vilket borde innebära ledigt. För alla elever utom de som går i Tibble, för de har läxor, prov, arbeten och andra inlämningsuppgifter så de kan drunkna i det! Usch. Usch. Usch.

Idag skulle min lillasyster skriva en påskdikt på engelska, som hon ska läsa upp i skolan imorron (då hon förresten fyller 11, shiiat, grattis syster!). Efter att ha försökt ett tag men utan vidare framgång bad hon mig om hjälp. Jag och dikter; jo tjena. Ingen toppenkombination. Såhär blev det efter några minuters funderande;
The Easter is fun
The Easter is yellow
Some eggs are made of chocolate,
and filled with marshmallow.


Imorgon ska jag och SuperSötaSilverSara åka till den stora staden och leta trevliga affärer. Det gillas! <3

En el colegio

Woho för håltimme! Eller typ, inte. Är med Mickan i skolan och väntar på att resten ska komma. Nu är det rast och lunch, och sen är det Bild. Sitter och skriver på tre arbeten samtidigt; otrooooligt effektivt!
Rekonstruktion av ett medeltida brott - Historia B
Självanalys - Arbetssätt och Lärande
Krishantering/CASE - Kommunikation

Första april idag, någon som blivit lurad? Inte jaaaaag! Haha. DN:s aprilskämt i år var inte direkt roligt; ganska enkelt att förstå vilket det var... VIP-vagnar på tunnelbanan, med servering av bakelser och liknande? Jo tjena! Däremot kan jag säga att jag hoppas aprilvädret fortsätter som det börjat, är så galet fint ute idag. Varmt och skönt. Skulle samtidigt inte bli förvånad om det började snöa nu. Typiskt min otur.

Bara idag och två skoldagar till, sen blir det påsklov. Och det gillar vi!
Nä, nu ska jag fortsätta skriva om hur den prostituerade Ingrid Honungspotta dränkte sitt nyfödda barn i en vattentunna i Stockholm år 1416. Adiós!




RSS 2.0