SKITDAG

Jävligt hemsk dag. Nationella tal, prov, exkursionsrapporter, bitchiga karlar, borttappade loggböcker och allmänt tråkiga människor vart man än går. Fy fan. Dessutom har något hänt med mina ögon; de är alldeles röda så när jag för en gångs skull inte gråter (Sara och jag har väl producerat sisådär ett världshav bara idag) så ser jag ut som en gammal alkis. Solglajjerna nästa.

Dagens bästa var ändå någons facerape på Pekkas status. "Jag kan inte hålla mig längre ...... Jag älskar Emmelie Ahlskog!!!!" Jo man tackar, väldigt smickrande. Och just det ja, hängmattan ska gunga. Då vet jag vad som väntar! Kul var det i alla fall, och det behövdes en dag som idag.

En för alla...

...alla för sex, drugs and rock n' roll!

Var och såg De tre musketörerna igår - GAAAAAH! KAN VARA DET BÄSTA JAG NÅGONSIN SETT & NÅGONSIN KOMMER ATT SE? Jag skulle lätt betala överpris bara för att se den igen, så lär ju bli till att boka till i vår. Den rekommenderas starkt! Skrattade hela tiden utom när Carrie dog och d'Artagnan tog i från tårna, då grät jag. Kulturnörd for ever.


Och bara utifall att någon högt uppsatt person på Stadsteatern skulle råka läsa detta;
löneförhöjning till Albin Flinkas!
Alltid lika suveränt bra i alla dessa bakgrundsroller - och som han gjorde 'Live to tell' igår.
Herremingud, med lite socker på. Mmmmm!

Dagens visdomsord;

Vänner är som stjärnor;
man ser dem inte alltid,
men man vet att de finns där!

Sarah är snart en sjukligt snygg brunett
och
Sara är min kärleksmums!

Skjut mig!

Bara för att internet är vid liv igen betyder inte det att jag tänker skriva oftare.

Skolan äter upp mig både utifrån och inifrån, har så mycket att göra nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det uppskattas inte. Såg att senaste inlägget handlade om studenten, vilket påminde mig om att det inte är alltför lång tid kvar tills det är min tur. Det uppskattas dock mycket!

Dags att sätta fart; har ju lite naturkunskap, svenska, spanska, mer naturkunskap, religion, engelska och rättskunskap att pyssla med. Vilken tur jag har att vi inte hade någon läxa i tyskan? Suck. Yes.

RSS 2.0