Torsdag - Adios!

2008 är Rysslands år.
Var med Hanna, Emma, Felicia, Sasha, Alexandra och Sandra igår och kollade fotbollen.
Det var roligt för dom har man ju inte träffat på hur längesomhelst!
Om en liten stund åker jag till Torö, kommer tillbaka på söndag.
Ska fira midsommar där och det ska bli riktigt, riktigt kul :)
I och för sig, vad är inte kul när man har Sarah vid sin sida?
Och sen är det bara tre dagar kvar, wohoo!

So long, suckers.

Måndag - Sommar?

Officiellt sommarlovets första dag?
- Vädret suger
- Jag vill vara liten igen, mycket mer att göra då!
+ Enda positiva är fanimej sällskapet!  Har tillbringat hela dagen med Sarah, som är en mycket trevlig flicka höhö.

För att få henne att skratta om hon är lite nere, då kan jag verkligen göra vadsomhelst. Jag menar; ALLA metoder.
Sarah, vad säger du om jag säger; "Oj, den här luktade äckligt!" ?

Haha kom tillbaka från duschen din jävel, det blev tråkigt utan dig här. Du blir väl arg när du läser det här men... Är det inte din tur att sova på golvet idag?

PUSS!

Fredag - Avslutning

H e y ,   w e   m a d e   i t !
W e ' r e   t h e   w o r l d s   g r e a t e s t


Lördag - Häärligt

Ännu en bra dag!

Vaknade ganska tidigt och bestämde mig för att inte följa med pappa/bröderna på äventyr. Istället tog jag det lugnt ett tag och drog sen hem till Chris. Där blev det film och sedan bad i poolen hela dagen. Passade riktigt bra när det är sånt här väder! Mysigt värre! Fick till och med lära mig nån ny lek; Marco Polo. Och bortsett från att vissa av oss fuskade hela tiden så var den väldigt rolig. Om jag tänker efter så var den väldans rolig ändå, faktiskt.

Kollade vidare på filmen, Lords of Dogtown, och återgick till vanlig form efter att ha blivit russin av allt badande. Sedan bar det hemåt igen, nöjd över att dagen spenderats någon annanstans än hemma.

Inga päron hemma för en gångs skull, men så var det inget folk hemma heller. Det fick bli en hemmakväll framför tvn för mig. Inga bra filmer tyvärr; bara skräckisar. Jättekul att titta på när man sitter ensam och det börjar bli lite mörkt ute, och mörkt i hela huset för att man inte brytt sig om att tända. Då får man skylla sig själv... Tillslut hittade jag i alla fall The Holiday på någon kanal, och kröp ner under täcket med lite Ben & Jerry's. Också mysigt!


Fredag - Nationaldagen!

Hej! Eftersom bloggen har bytt plattform - och alltså laggat - kunde jag inte skriva om min roliga dag igår. Då var jag nämligen på Gröna Lund med Sarah och Victor. Det var väldigt roligt, inte själva grönan kanske för det är ganska dyrt och uttjatat, men hela grejen. Och sällskapet var ju kanon! Jag träffar Sarah alltför sällan nuförtiden... Måste bli en ändring på det! :)

Idag har det varit en riktigt härlig dag! Självaste nationaldagen o allt, dagen till ära tillbringades i solskenet på Skavlöten med mycket trevligt sällskap :) Låg i bikini hela dagen, lyssnade på musik, pratade, skrattade och åt jordgubbar. Och det var perfekt badväder! Flotten var ju en liten stämningsförhöjare, eller vad säger ni? ;) Dessutom hade Lotta en kamera med sig, så vi kunde föreviga den härliga dagen med några bilder :)



RSS 2.0