Torsdag - Faan!

PROV IMORGON; inte pluggat ett piss och inga böcker. Kommer gå käpprätt åt helvete.

Slutat tidigt idag, grymt skönt! Har haft resursdag, och suttit i datasalen hela dagen och typ inte gjort någonting.

Igår var det Kungsberget, det var roooooligt! :D Alla sunkiga bilder därifrån ligger på Facebook, haha. Anton lärde mig åka 80-tal, det gick ju rätt bra faktiskt ;) förutom att Brehmer kom och förstörde hela tiden... ^ Sara o Feffe hade fått sämsta utrustningen, bådas bindningar bara löste ut sig hela tiden. Och Fredde o Brehmer hade likadana kläder, som två små engelska skolapojkar eller va vi nu sa. På lunchen blev det ju självklart lite Pre Moberg, och en massa sång i liften (Puck?).
Hemvägen bjöd på en rolig bussresa, med världens segaste film (A Beautiful Mind). Jag lyckades hålla mig vaken, somnade bara nästan när jag o Fredde satt och lyssnade på "gladmusik".

Nu ska jag plocka lite grejjer så jag kan sova hos pappa o sen ska jag till V-torp; ska leka med Sarah! <33

Måndag - TRÖTT!

Är grymt trött, så det här får bli ett kort inlägg innan jag kryper ner i sängen. Söndagskvällar är som sagt omöjliga att somna på, och igår var inget undantag. Fredrik bestämde att vi skulle dygna, fast jag bangade ur tillslut så det blev väl att man kom i säng vid fyra. Och gick upp vid sex.
Idag började dansen då, och det visade sig att Linnea och Johanna dansar i samma grupp som mig och Sarah! Lärarn verkar helt okej, tryckte på som fan när vi stretchade så liiiiiite ont kanske man kan säga att det gjorde.
Smidig som ett kylskåp, attraktiv som en betongvägg.

Har iallafall onsdagen att se fram emot; för då blir det Kungsberget! Har lovat Anton och Fredde att vara med när de ska köra "bästa svängen hökarängen", men vi får väl se hur det går.
Nästa vecka har jag dessutom två studiedagar, så det lutar åt att jag följer med Sarah till Gångsätra en dag, vilket ska bli mkt, hmm.. intressant..? :D <3 oh jävligt kul, hoppas jag!

Söndag - Myshelg

Känner att jag inte har skrivit på väldigt länge, lite tråkigt kanske men det har bara blivit så. Ska väl försöka sammanfatta helgen lite, det är så segt att läsa sånna där jäääääääättelånga inlägg. Dessutom har jag inte så mkt tid, mormor och morfar är på besök och vi ska snart äta efterrätt! Så den som vill ha mycket detaljer får väl läsa Sarahs blogg - barbiesarah.blogg.se. (smygreklam!)



MYSHELG



I fredags åkte jag in till tekniska för att möta Sarah, som var där med Nic. Sen åkte vi hem och träffade Joanna, och det ledde till att vi allihop bestämde oss för att sova hos Sarah. JES CREW! <3 Kvällen var mysig; vi pratade och skrattade en massa, och kollade på Green Street Hooligans som faktiskt var väldigt bra. Som vanligt när man är med de två så händer en massa roliga saker. sarah spillde ut en massa cola, och sen slängde hon åt mig ett par mjukisbrallor som jag tydligen skulle torka upp det med. (Dom brallorna skulle jag inte vilja ha på mig, det var typ inte bara cola som torkades upp utan även yoghurt och diverse skit med). Sen så ringde tydligen Fredrik mitt i natten och pratade med mig, men det har jag ingen jävla aning om. Jag var enligt honom klarvaken och fullt normal, och vi pratade i flera minuter. Skumt.
Lördagen tillbringades till största delen hemma, vi kollade film och degade. Sarah skulle slagga hos mig, så på kvällen var vi ute lite. Måste förövrigt tillägga att Allt om min buske är en väldigt.. hmm, annorlunda..? film.
Idag (söndag) har jag och Sarah varit barnvakt åt min käre lillebror Jakob. Han är en ganska rolig prick. Imorron är det skola igen (seeeegt, men vi ska iofs kolla film på spanskan) och sen börjar dansen.

Nej nu ska jag som sagt gå ner till familjen och äta kladdkaka eller äppelkaka. Eller båda två, moahahah!
*tjåååkkiz!*


Tisdag - Glajjer!

Sarah har fått asfina glasögon :D Svarta, ganska tjocka BjörnBorg-bågar. Dom passar henne grymt bra! Man blir typ avundsjuk på henne, vill vill vill vill också ha!
Förövrigt har det inte hänt så mycket idag. Körde step-up på IHL-idrotten, måste ju säga Att Lottas, Saras och min koreografi ägde alla andras! HAHA!

Dagarna framöver är full av massa roliga saker. Imorgon ska jag antagligen vara med Sarah (om hon hinner, hon skulle nog träffa Nic), på torsdag ska jag träffa Fredrik. Honom känns det som om jag inte har träffat på jättelänge, så det ser vi framemot! På fredag kanske Joanna behövde lite "modell-hjälp" till något tidningsomslagi skolan, så då kanske Sarah, Ellinor och jag får åka dit och pooowsa lite ;) haha.
Sen så ska jag antagligen vara med Puck o Alexx, dom hade redan spikat det och jag hade inget att säga till om.
Jaja, som Feffe säger: "Så kan det gå, om inte haspen är på!"

Nu är det dags för badrummet, sen sängen!  Pusshej!

Torsdag - Grattis!

Eftersom Anton fyllde år idag drog vi ett antal till BK för att äta, vi kanske var en så där tolv stycken. Sen så hade ju både Anton o Anton namnsdag idag också, så det blev en massa grattis. Har förövrigt inte gjort något speciellt idag, varit med Sarah mest vilket var mycket kul! (som vanligt..!)
Imorron blir det skola, och sen på kvällen kanske jag ska leka med Puck och Alexx. Vi ska träffa Puck's vänner på någonstans (Playz?), får väl hoppas att dom är roliga :)

Den här flickan måste vara en av de finaste på denna jord. Jag har känt henne ända sedan vi var jättesmå, och vi har haft en massa kul tillsammans. Vill bara att du ska veta att jag finns här för dig, alltid! Vad det än gäller; behöver du någon att prata med, gråta hos, skratta med så finns jag här.
Hanna Hedsén, jag älskar dig <3



 


Måndag - schleeten

Har sovit mindre än fyra timmar inatt och är grymt trött nu. Imorse åkte vi skridskor på idrotten, och till min stora förvåning släppte faktiskt rädslan och det blev kul istället! Vi körde fyrkamp, och första grenen var för laget att komma på en isdans. Vi döpte vår till Sp1F on Ice 08, eller något sånt där.

LÖRDAG; var en riktigt rolig dag. Började med att jag gick upp och bakade mormors tårta, för att sedan åka till mormor och fira henne. Hon bjöd på en massa smaskig mat, jävlar vad mätt jag blev! Sen kom Tobias och Jeanette förbi en sväng vilket var väldigt kul för dom har jag inte träffat på länge :)
Hur som helst, när vi kom hem ifrån mormor var det bara packa ihop väskan och traska till Joanna, där även Sarah var. Efter en sväng till ICA plockades det fram dricka o popcorn, sen var det bara köra! Det blev skratt, karaoke, musik, skratt, prat, "dans" och ännu mer skratt. Det är så jävla underbart att vara med Sarah och Joanna, för det finns så många minnen. Någon behöver liksom bara säga rishög och alla vrider sig av skratt.
När det var dags för sängen kunde ingen av oss sova, så det blev att vi låg och pratade nån timme. Jag hade väldigt kul, för jag låg och hittade på en massa rim (som nästan alla handlade om Joanna)!

Kanske ska tillägga att Sarah och jag visst kom ihop oss lite i något som liknade en "fylle-catfight." Vi skrek lite och slogs lite, men jag tror nog att det gick över ganska så bra sen. Förlåt iallafall! <3


Torsdag - Seg dag

Helt vanlig, tråkig, seg dag idag. Bortsett från att Puck hade släpat sig upp ur sängen och kommit till skolan (yääääj, the chokladkvinna in my heart!). Saras och Feffes pannkakstävling på lunchen var också ganska rolig, jag tror Sara vann faktiskt.
Lite roligt vid middagen också. Vi åt ärtsoppa och plättar, och pappa kände sig väl lite satsig idag tror jag för han tog fram punschen. Min sexåriga lillebror Isak frågade om han fick lukta iallafall, och det fick han självklart. Han var nog inte riktigt beredd på den starka lukten, för reaktionen blev ... "Pappa, det är som att få stryk i näsan!"
Haha, han är söt <3
Träffade på Hanna och Patrick idag, då blev jag glad för henne har jag inte träffat på jättelänge! Hon var lite sjukling, men skulle gå till skolan imorron hursomhelst. Och då har Patrick lovat mig att ta hand om henne, och skydda henne ;)

Min Sarah är sjuk, TYCK SYND OM HENNE! Hon har varit sjuk länge nu, med värsta febern och så :( Var och hälsade på henne idag efter skolan, kollade lite film. Värsta sjuklingen som bara ligger nerbäddad under täcket och delar ut gamla chokladbitar hon inte tyckte om. Får hoppas hon blir frisk snart! :) <33


Onsdag - Gråten i halsen?

Var hemma hos Puck idag efter skolan dårå. Hennes mamma gjorde hamburgare till middag, dom var smaskens :D
Sen bestämde vi oss för att kirra en film, och det blev Finding Neverland (Johnny Depp, Kate Winslet) för den hade jag inte sett och Puck tyckte den var bra. Och det var den också, den var jättebra. Men sorglig!
Jag förvarnade visserligen Puck att jag lätt gråter till filmer (fjolligt, jag vet) men jävlar vad tårarna rann! Haha! Puck grät i och för sig också, så hon ska inte säga något. Vi satt alltså på Pucks golv och grät, måste sett väldigt roligt ut för Superpetter som tydligen såg oss i webcam. (Superpetter - Pucks nya looove?)

Roligt var det i alla fall, mitt i all gråt fick jag värsta skrattattacken. Skönt också med någon som kan joina min "jaggråtertillsorgligafilmer-klubb", HAHAHAHA :D

Tisdag - Idétorka?

Har klippt mig idag, blev inte så stor skillnad faktiskt. Lite ledsen över det, tror jag.
Har dessutom redan fått läxor i skolan, andra dagen liksom. Ingen mjukstart här inte! Så ska väl läsa lite om medeltiden snart, och svara på lite frågor om Martin Luther King. Kanske plugga lite på celler, muskelsinne och hjärnan också? På tal om plommon, idag tog Börje fram en riktig hjärna på NkB:n. En riktig människohjärna? :O
Den låg i nån slags alkohol, och var jättegammal. Äckelpäckel iallafall!

Ska hursomhelst baka tårta till mormor, vi ska fira henne på lördag. Problemet är bara att jag inte har någon aning om hur den ska se ut, och vad som ska vara i? Hjälp tack!
Marsipan eller sockerpasta?
Om marsipan; vad för färg och mönster? Dekoration ovanpå?
Om sockerpasta: Vit eller färgad? Rosor/andra blommor ovanpå, eller chokladmönster?
Standardfyllning med sylt eller mousse?
Om mousse, vad för några smaker?

USCH , jag kan inte bestämma mig :p så snälla, ge mig förslag! :) 

Idag är min älskade Sarah på Lidingö, och kommer inte något till Täby. Mycket synd! :( <33

Måndag - Skola

Trött, pallar inte skriva så mycket idag.

Skoldagen var typ .. jätte-deg.

Efter skolan vara jag hursomhelst en sväng i centrum med Sarah, och hon skulle in på Akademibokhandeln för att hitta några pennor eller vad det var. När vi står där inne och hon funderat en stund utbrister hon: "Emmelie, varför kan man inte hyra böcker? Det är ju lite dåligt. Jag menar, man kan ju hyra film?"

Sarah lilla gumman, det finns något som kallas bibliotek. Har du hört talas om det? *DAGENS BLONDIN!*
Men jag älskar dig ändå, och jag vet nu vad du menade. Men som om du skulle ha någon nytta av det, så ofta som du öppnar en bok ;) haha! <3

Imorron ska jag klippa mig; HUR?! Ge mig lite förslag! :)

Söndag - Slut på lov.

Bluuäääh, pallar ju inte skola imorron. Är jättetrött och förkyld, funtar på att bara stanna hemma och sova.

Har suttit i bilen hela dagen, bortsett från ett litet stopp i Falun där vi åt lunch och kollade på Tour de Ski. Tycker faktiskt det är rätt skönt att åka bil. Har sovit någon timme, lyssnat på musik och kollat på High School Musical 2. Ganska så deeeg. Kanske ska ringa till pappa och diskutera lite tårta, mormor fyller sextiofem och jag ska baka.

Dagens fråga: Vad ger man sin mormor i födelsedagspresent när hon fyller pensionär?
Dagens bästa: HELT KLART CHARLOTTE KALLA! Vilken jävla spurt uppför backen, Virpi kan känna sig så jävla ägd. Det var grymt kul att se, såååå skön tjej! :D

       

Fredag - Lindvallen

Svinkallt, både inne och ute. Kul kul kul att elementen i både vardagsrummet och vårt sovrum är trasigt. Ute har det snöat oavbrutet sen vi kom hit, så det är vitt vitt vitt! Lite synd dock, förstör nästan lite i backen när det blir för mycket snö som samlas i högar. Dessutom har de inte öppnat Dreamparken, har inte funnits tillräckligt med snö än :( . Fast iofs, det blir perfekta förhållanden här vecka sju; here I come! haha.

Sitter och kollar på Sportåret 2007, ganska kul faktiskt. Har kommit fram till att Björn Lind fortfarande är cool (men har gått ner i vikt?), kenyaner är förjävligt taskiga, Johnny Holm är en dålig förlorare och jag är inte alls särskilt lik Charlotte Kalla.
Har tagit lite bilder, dom kommer väl upp när jag har kommit hem! :)

Funtar på att kanske ut och dra några vändor i pulkan? Vi bor ju fan mitt i backen, helt perfekt! (Man måste ju öva om man ska ha någon chans i Pulka-VM, eller? haha)


Onsdag - Rättvik

Måste bara tillägga att Aleksskss kommer hem idag - längtaaaaaaa! :D
Fan att man sitter i den här hålan då, skulle nästan göra vad som helst för att få vara hemma nu! Alla som träffar henne; pussa henne ifrån mig! <3

Onsdag - Rättvik

Har precis kommit till Rättvik, sitter här med småtjejjorna och bråkar :) Ojoj, nu bev dom sura. Man ska inte säga småtjejjorna, utan flickorna. Imorron fortsätter det till Sälen, Lindvallen mer exakt.

Har spenderat största delen av dagen i Täby C med Sarah och Patrick. Det var väldigt kul, haha. Vi kom fram till vad Täbys pensionärer gör på dagarna - de hänger i täbban. Minst en pensionär på varenda bänk, och kan dom sitta i kanten? Nejnej, då kanske dom ramlar av bänken. Mitt på ska det vara! Tillslut hittade vi en tom bänk utanför Hallbergs, och där satte vi oss. Tror det var Patrick eller Sarah som fick den mkt briljanta idén att kleta nagellim på en femkrona och sätta fast den på golvet. Hursomhelst blev det väldigt roligt att titta på folk som gick förbi och försökte plocka upp den. Roligast var nog en gubbe med en gumma i rullstol som försökte, sen började han skratta och mumlade att det var sånt dom busade med på hans tid. Haha :) Fjortisarna var också roliga att titta på, när de speglar sig. Patrick satt och härmade dom, och när dom upptäckte det blev det väärsta snea blickarna. Låt mig skratta..!

Sen blev det Donken (självklart?) och sedan åkte vi hem. Eller, jag åkte till Centralen för att ta tåget hit och Sarah åkte hem för att träffa Klase. Vad Patrick skulle göra har jag ingen aning om, åka hem iallafall. Nu ska jag gå och kolla om jag verkligen är så lik Charlotte Kalla som dom säger... ^

"TALAS!" pusshej! 

Tisdag - Nyårsdagen

SCHYSST RUUUS!
Haha, känner mig grymt pigg nu. Borde dock följa Sarahs exempel och sova, men det gååår ju bara inte. Är väl övertrött eller så, gick och lade mig vid nio och gick upp någon gång runt två-tre. Fredrik o jag inledde (eller, nästan då) nyårsdagsmorgonen och det nya året med ett barnfilmsmaraton. Vi började med en Shrekfilm som visade sig vara en halvtimme lång, och sen skulle det bli Djungelboken2. Efter en timme stängde vi dock av, den var för seg.
Självklart vaknade jag sen före Fredrik, och till min stora besvikelse upptäckte jag att det var plusgrader så all snön höll på att smälta bort! Konstig känsla det där förresten, gå och lägga sig när det är ljust och vakna när det är mörkt.

Sen låg vi bara o degade, myste några timmar innan vi kirrade en pizza och sedan begav oss hem till Täby. Dagens andra besvikelse; Täby var precis lika slaskigt och snö-löst som Västerhaninge. Usch!
Nu sitter jag här, Sarah ligger i sängen och sover, hostar och somnar om igen. Får väl ta och ringa någon, se om det finns något roligt folk vakna!   


Helgens upptäckt1: Välling, enormt gott när man är lite hungrig på natten. (Inte sån där baby-välling, utan annan.) Det ska vara russin i, ännu godare då. Precis vad jag skulle behöva nu, för man blir mätt, lite trött och somnar jättegott sen!

Har fått värsta servicen hela tiden, Fredrik är helgens gentleman nr1 (där ser du Micke!). Tack så mkt, ^ Har känt mig som någon slags lyxhustru, haha :) Jag antar väl att rollerna kommer att bli ombytta; men trevligt var det iallafall!

                                             *pusspuss* på er alla!

Måndag/Tisdag - Nyårsafton

Ojoj .. Gott nytt år!
Sitter i Västerhaninge hos Fredrik, och lyssnar på Andrea Bocelli haha. Snubben är grymt bra, rysningar dirr! Fredrik har för övrigt klart sötaste systrarna. Ella tyckte inte vi skulle sova för länge, så hon kom in och väckte oss imorse(?) vid halv två. Med trummor och maracas, haha! Jag var redan vaken, men Fredrik blev inte jätteglad, slängde ner instrumenten på golvet och somnade om. Då gick jag och Ella in till hennes rum och la lite Snövit-pussel istället. SÖT!
Nyårsafton vart hursomhelst jättelyckat; Fredrik lagade värsta goda maten, drickan var fixad och grannarna smällde raketer precis utanför. Taaack så mkt, eller något! :D

Imorgon bär det av hemåt igen, måste packa och sånt tråkigt för på onsdag tar jag åget upp till Dalarna. Ska dra till Lindvallen med låssaspappa + systrar sista dagarna på lovet. Vet faktiskt inte om jag är så jävla taggad. Ja, det skulle väl vara skidåkningen isånnafall, men definitivt inte sällskapet.

Så är det skola på måndag då, inte kul. På tisdag ska jag klippa mig, mer kul!

Nej du, nu ska jag ner och äta smarrig efterrätt, PUSS HEJ! <33

RSS 2.0