Fredag - Wohoo!

Ännu en fredagkväll till spillo. Haha nää, har faktiskt varit rätt skönt att bara ta det lugnt. Har precis kollat Talang08 (RMK var ju helt enkelt bäst), så sitter nu här och dricker en Frappe a la Sarah.

Idag tog ju som sagt Åvas treor studenten, så vi passade på att gå dit och titta. Grymt kul, jag längtar. BARA(!) TVÅ ÅR KVAR NU, TAHA :D Herrejävlar vilket party det blir då. Träffade ovanligt mycket folk man kände vilket var kul, sen var det faktiskt nära på att bli flakåkning också. Men vi skippar det i år, och satsar på nästa år istället. Sen drog Sara, Lotta, Puck och jag till fontänen, käkade lite glass, snackade lite skit innan det var dags förr alla att dra på diverse studentmottagningar o shit. Mys!
Dessvärre orkade ingen i min familj laga middag, så det fick bli Täby C idag igen. Donken idag, sen gick dom andra på bio, så jag och mamma passade på att gå runt lite innan vi drog oss hemåt. Och vad blev resultatet? Jo ett par jättesöta, vita ballerinaskor från Björn Borg :) Kanske skulle ta och lägga upp en bild, får försöka komma ihåg det innan dom blir föööör smutsiga. Vitt är hopplöst...
Nä nu ska jag nog ta och gå en liten promenix, puss! 

image17

Torsdag - Ledig

Idag tar Tibbles treor studenten - vilket gör att vi andra får ledigt! :D Sitter här och funderar vad jag ska hitta på bara. Har faktiskt varit jätteduktig, gick upp hyfsat tidigt och pluggade för att sen ta en promenad i det vackra vädret. Någon som vill hitta på något nu? Haha. 

Idag åker förövrigt min kära fru Sarah till London och är borta resten av helgen. Jättekul för henne, mindre kul för mig haha. Men hon är värd en liten paus tycker jag, hoppas hon har det bra och får massor av strålande sol :D
Kanske skriver mer sen om jag får tråkigt, puss



Tisdag - Skrattattack

Oj oj oj, idag har jag skrattat! Efter en härlig sovmorgon tillbringade jag nån timme på konstgräset med flickorna. Vi pratade en massor; det var en härlig blandning pojkar, problem, helgplaner och allmänt skvaller. Mys!

Efter lunchen hade vi ju som vanligt Börje, och det såg mörkt ut. Jag och Hylander höll på att falla i gråt när vi skulle undersöka plasthjärtan från kräldjur istället för att jobba med det enorma befolkningsprojektet som ska vara klart på fredag. Men sen ljusnade det, vi fick återse en kär gammal vän; Herr Gordon! Och när Sara tog fram sin kamera blev det ännu roligare. Det finns nu bildbevis på att vi är odjuren haha. Riktigt kul var det iallafall, och sen skrattade vi oss igenom hela lektionen. Ett nytt alternativ till klockleken vid tråkiga lektioner!

Vem behöver en skönhet, när man kan ha två odjur?

image16 image14 image15

Söndag - Sicken helg!

Oj oj oj.. Nu sitter jag här och är alldeles trött i huvudet av all sol, alldeles trött i ryggen av allt bärande och alldeles trött i kinderna av allt skrattande. Ändå kan jag inte låta bli att skratta lite till! Haha
I fredags tog jag det bara lugnt, följde med Hanna och kollade på fotboll. Patrick, Loke & co skulle möta Vallentuna på IP, och dom vann så småningom med 2-1. Wehoo!
I lördags drog jag och Sarah ut till Lidingö för att hjälpa till med Niklas&Lillemors gigantiska 40-årsfest. Herrejävlar, vilka tält och vilka dekorationer. Och vilken bar... Haha, det blev en helt okej kväll iaf, även om det inte var så kul alla gånger. Tur var det iaf att Sarah var där, och riktigt tur var det att jag fick vara med henne hela söndagen! Vi låg ute på studsmattan hela dagen och skrattade, mest åt Har du fått svamp? och LOKA Clitlon - kan det vara bra för fittan?
Sen gick vi in och skrattade med Sarahs mamma tills alla tre grät, Uffe och Claes tyckte nog vi var dumma i huvudet. Sen gick vi till ICA för lite glass, det var då vi kom på att vi fortfarande inte har skrivit och klagat på glassmännen för att dom har tagit bort Magnum Double och Magnum Cone. Jag menar, det är väl allas favoriter?


Fredag - Nöööjd!

Sitter här och försöker tänka ut något till middag, och fort måste det gå för jag ska till Sarahs dansshow om inte allt för lång tid. Hmm... Det ska bli jätteskojsigt, jag har gått på alla hennes shower sen hon började, wohoo! Sen bär det nog av till Skavlöten och träffa några andra söta människor som skulle vara där och grilla. Tur att det slutade regna, haha ^^

Har fått tillbaka två prov idag, samhällskunskap om EU och företagsekonomi om bl.a. budget. Kan säga att jag är mer än nöjd med resultaten. Över förväntan! Nu kan jag gå omkring och glädja mig över det hela helgen (a)


På fredag är det vattenkrig mellan Åva-Tibble. Det vill man ju för allt i världen inte missa, så ska väl försöka ko mma på någon bra lösning hur vi ska fixa det. Vi ska nämligen på teater också, och där vill man ju inte sitta helt plaskblöt. Dessutom är det ju bra om man hinner äta lite lunch. Haha


Tisdag - Finast

image11

Sarah Maria Madeleine Nyman, du är min ängel!

Måndag - Aww

Idag har varit en ganska seg dag, men en massa credd till flickorna som gör den så grymt rolig ändå! Började med ett Cooper-test som inte gick bra, ville bara stoppa fingrarna i halsen och kräkas. Dålig kondis ftw. Sen nationella prov i spanska, hoppas på att det gick bra iaf. Sen lunch, svenska och engelska och sen gå heeeem! Skulle egentligen vara med älsklingsSarah efter skolan, men hon fick barnvaktsjobb så det får bli en annan dag ist :) Och då ska vi dricka en massa kaffe, äta en massa godis, sola och bara babbla :D <333

Bambibrallan är så söt just nu, efter vad som har hänt och så är det skönt att hon börjar komma på benen igen. Eller ja, hon var nog alltid kvar på benen, hon bara hukade sig lite. Haha. Vi har iaf pratat en massa idag, om ett visst litet korn. (fatta parallellen liksom, är nog ingen som gör det men ändå) Bambibrallan <3 Päronskrutt


...och dessutom fyller Chris år idag, wohoo! Grattis till honom :)

Fredag - Ännu en helg

Happ. Så var det fredag, och jag är knappt glad över det. Helt sjukt jag vet. Men hade typ jättemkt planerat för helgen och var verkligen grymt taggad. Huxflux så är alla upptagna och det blir inget av det. Så det börjar nästan luta åt att sitta hemma med mamma och ha myskväll, och hoppas på att det blir roligare imorron!
Som sagt var vi ju på Torö under valborgshelgen, och då hände ju en heeel massa roliga grejer. Tänkte skriva ner några man kommer ihåg. Inte för att någon annan än dom som var där kommer fatta, men ändå, jag lovade Sarah att skriva ner det. Det är kul att ha :D


Vi åkte bil med Greta och Lasse, de hade hämtat oss vid bussen och var nu påväg mot huset. Då körde vi förbi en person som var ute och gick med sina hundar, som råkade vara nakenhundar.
- Titta där Lasse, där är sådana där nakna hundar, utan päls. Alldeles kala, stackarna. Vad är det dom kallas?
- ...fula.


Sarah står för sig själv och läser ett långt allvarligt sms från Vic. Sedan säger hon högt;
- Ja gör så, jag bryr mig faktiskt inte. Varsågod!
- Ja för annars, då jävlar ska han få smaka på smörkniv!

...lägger MLi till helt utan att veta vad Sarah pratar om, viftandes med en smörkniv fastsatt på en pinne. Det skulle tydligen föreställa något slags indianvapen.

- Vet du hur orolig jag kommer att vara för dig ikväll..? :(
- JA MEN VAR DET DU! :@

Inte minsta lilla medkänsla har hon, haha. Vi älskar henne ändå!

På studsmattan, som MLi och Sarah nyligen satt upp;
- Sarah det knakar! :O
- Men det är bara bra!
- Ha, wh00t?
- Ja, för då ramlar vi och slipper den här skiten. Istället kommer vi till himlen och jag får träffa min Anton igen!
- Men hur ska jag roa mig då..?
- Du kan få ha trekant med oss om du vill. Nån gång ibland sådär :)


- Vi möter dig i Nynäs.
- GUUUUUD så skönt!

Synd, den lilla pojken klarade inte ens av att komma till Nynäshamn. Det är tydligen mycket, mycket svårt att gå av vid rätt station...

MLi hade precis slagit huvudet i bordet, så när hon reste sig upp för att gå in och äta tänkte hon ta det extra careful.
- Nu vill jag inte slå mig igen!
...säger MLi och och vänder sig om, och donkar ansiktet rakt in i Sarahs knä. Blubb! sa det om läppen. Ont gjorde det.

- Lukta MLi, det luktar blomma om min fitta!
- Oh shit, värsta blomsterängen. Fan det luktar ju typ gott på riktigt...


- Jag måste fisa! sa Joanna.

AVSLUTAR MED EN RIKTIG FAVORIT;
- Nicke Hall heter jag.
- Frida Korridor!


Måndag - Back to business

Då var man hemma från Torö, det har varit riktigt kul! :D Orkar inte skriva om det för det skulle bli så mkt då, haha.

Sitter här och läser Flyga Drake, och ser fram emot en vecka som ser ut att bli ganska slapp :)
Längtar längtar längtar tills på lördag för då blir det årets första fotbollsmatch för min del! Jets möter Crowns hemma och med tanke på resultatet mot Gbg tror jag vi kan ta hem det här :D Sen blir det kalas för lilla Samuel, och förhoppningsvis utgång på kvällen.
Ska även bli kul när dom möter SMM på Zinken 7/6, någon som vill följa med kanske?

Dags att hoppa in i duschen nu, puss o gonatt!

RSS 2.0